Saffransbullar fyllda med marsipan
Citroncest  -
Citroncest -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 bullar
  • 100 g smör
  • ½ g saffran
  • 2 ½ dl mandelmjölk
  • ¼ vispgrädde
  • 25 g jäst
  • 1 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 1 ägg
  • 1 msk vispgrädde
  • Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper (se till att ändarna hamnar under knuten). Låt bullarna jäsa under bakduk till
  • dubbel storlek, cirka 40 minuter
  • Sätt ugnen på 225 grader C. Pensla bullarna med ägg blandat med grädde och grädda dem till gyllene färg i mitten av ugnen (cirka
  • 15 minuter). Pensla de nygräddade bullarna med sirap utrörd med en skvätt vatten och strö genast över strösocker.
  • 1 egg
  • 1 dl caster sugar
  • 1 egg
  • 1 tablespoon cream, 40% fat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.