En god krämig sås medkyckling, räkoroch saffran. Servera med sallad och ett gott glas rött. Kikar in efter uppehåll från bloggen några dagar med en riktigt god fredagspasta som passar utmärkt ikväll
Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” medkycklingochchorizo. Det går bra det med. Just kryddiga korvar som chorizo är himla bra att ha i grytor då grytan får smak av korven
Sila av pastan och blanda medkycklingen. Servera kycklingpastan tillsammans med gurksallad. Finhacka de soltorkade tomaterna och tillsätt i pannan tillsammans med creme fraiche och vatten
Och till en kycklingmedMedelhavskaraktär passar en halloumisallad. Och tillagad med jordärtskocka, härliga kryddor, citron och vitlök doftar det gudomligt gott i
Vänd ned kycklingkött, chorizooch spenaten och smaksätt med apelsinsaft och sambal. Stek halloumin i samma stekpanna (så får den lite apelsin- och sambalsmak) Lägg halloumin ovanpå allting på tallriken och garnera medräkorna
Kycklingmed jordärtskocka, citron och saffran. Hittade ett recept hos Malgorzata, med bloggen matmedmera, som jag bara var tvungen att testa, det lät såå gott, och som det doftade i köket av härliga kryddor, citron och vitlök
Kycklingen smakade ljuvligt med milda saffrans- och apelsintoner. ~Neta & Peppe~. En kyckling som vi tillagade i lergrytan och som fått lite nordafrikanska toner tack vare att den kryddats med både saffran och apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.