Roligt hade vi, på förmiddagen var jag även och svettades på ett intervall flex pass vilket var kul (och jobbigt såklart som träning ska vara) och pluggade lite matte
Otroligt gott är ett för milt uttryck vill jag påstå nu efter att ha ätitdenen gång till. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på ilivet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Senefteren jobbdag så är det bara att starta grillen, pensla på glaze och grilla. Hacka löken, chilin och vitlöken och lägg ien stor gryta medvin och buljongtärning
Lyxigteftersom det är så otroligt mycket att titta på, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiinabilarmedriktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram imoderiktigaträningskläder på väg till något lyxigt gym någonstans med fönster ut så att vivanliga kan tittain på dem springahurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
Om det är mycket fett kvar på bogen så snitta det. Vi hann även ut en tur medbåtenvilket jag var liteskeptisktill först eftersom havet kyler ner och det inte brukar ha blivitspeciellt varmt vidden här tidenmen där hade jag fel
Men så kom Smaskelismaskensmeddengenialalösningen, enamerikansk köttfärsröra som serveras med hamburgerbröd, och precis som medvanliga hamburgare kan man komponera sinegen Sloppy Joe efter eget tycke och smak med grönsaker, olikadressingar och ost
Skär kumminostenitärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg. Här är några förslag på hur du kan dekorera en smörgåstårta med räkor, löjrom, rädisor, krasse och gräslök
Hade lite lax kvar sedan onsdagensmiddag så dentillsammansmed några räkor och dumplingsark (jag har enförpackningifrysen som jag låter halvtina och kan då avlägsna så många små ark jag behöver, sedan tillbakainifrysenigen) fickvi oss ävenen god liten förrätt - och därmed var påskeninledd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.