Hollandaisesås. Vispa kraftigt hela tiden på svag värme, såsen får inte koka. Hollandaisesås 100 g smör 1,5 msk vatten 2 st äggulor 1 msk vitvinsvinäger salt och peppar Skuren dragon och dill
Är du osäker på temperaturen så använd vattenbad när såsen ska vispas. HOLLANDAISE. Såser. HOLLANDAISE. 25g frön eller nötter (jag valde pumpa- och solrosfrön). 2015-06-17 @ 19. 25g frön eller nötter (jag valde pumpa- och solrosfrön)
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Torskryggen i all ära, men den här såsen blev bara såå god. Borde koka sås på egen buljong oftare. Sås. Hacka löken till såsen och fräs den i smör utan att den tar färg
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Såser. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig och såsen blir godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.