Tips & Trix för alla ? on Instagram: “Gillar du saltgurka? Då måste du prova saltzucchini!?? Himla enkelt att fixa och SÅ GOTT ? På smörgåsen eller som tillbehör till maten.…”www.instagram.com
Det går utmärkt att använda kall degvätska till detta recept, men då får du räkna med lite längre jäsningstid första omgången – upp till dubbelt så lång tid. Om du vill ha ungefär en timmes jäsningstid kan du värma upp mjölken och grädden i en kastrull, men inte till 37 grader. 25-30 grader räcker! Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas MatHem
Så steker du kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga! Enkelhet ochvardagstips är ju själva grundidén med bloggen så jag måste återkoppla och tänka till ibland Kryddburken.se
Kockens tips från Johan Andersson – Dessert med citronmousse, hallonpannacotta, citroncrunch, flädermaräng och snö på brynt smör Desserten i sig kom fram genom olika grejer jag testat genom åren och som jag fastnat för men framför allt så går smakerna hand i hand Vardag med Nordefors
Tips & Trix för ALLA ❤ on Instagram: “Idag blir det "ONE POT PASTA" här hemma ? Smidigt och så himla gott! ? Man kokar alltså hela maträtten på en gång i samma kastrull.…”www.instagram.com
Kockens tips från Anna Pettersson – Grillad flankstek och krossad färskpotatis med gräslök och smör Skär köttet i tunna skivor tvärs över muskelfibrerna och vinkla kniven lite snett neråt så blir skivorna som mörast Vardag med Nordefors
Så gör du egen havremjölk | Recept från Köket.se 10 dl vatten 2 dl havregryn 1 krm salt (en nypa ungefär) 2-3 msk neutral olja. 10 dl vatten 2 dl havregryn 1 krm salt (en nypa ungefär) 2-3 msk neutral olja www.koket.se
Kockens tips från Tomas Lindh – Paj med rabarber och jordgubbar med smak av kanel Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Skär rabarbern och jordgubbarna i skivor Vardag med Nordefors
Kockens tips från Fredrik Gustafsson – Omvänd cheesecake med blåbär, färskostskum och limeglass Hoppas att ni alla mår kanon. Sommarrushen är i full fart men min kreativa sida blomstrar. Jag har fullt upp och mer kommer det att bli Vardag med Nordefors
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.