Det är en såhimlarnssmarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstigaingredienser
För att det ska bliså gott som möjligt använd gärna krossade tomater av godkvalité (dom smakar så mycket mer än dom där billiga som bara smakar vatten och inte tomat) och gärna kalamata oliver (jag köper alltid urkärnade kalamata oliver, sågoda)
För att göra en gourmetpizza ännu lyxigare och godareså lägg på en godparmaskinka, ruccolasallad och hyvlad parmesan, ringla över litebalsamicocréme och du är i hamn
Rivvitlöksklyftan och blanda alla ingrediensertillsåseni en kastrull, koka i ett par minuter. Stek kyckling eller strimladlövbiff eller vad du nu vill ha tillsammans med strimlad rödlök och ev andra grönsaker i smör
Något som vi däremot vet med bestämdhet är att vi drack en såhimlagodefterrättsdrinki fredags. Mäktig efterrätt som fick bra plats i magen efter den intesåmäktigamiddagen
Till köttbullar, grytor, inkokt lax eller som pricken över i på en vanlig leverpastejmacka. För den blirså mycket godare och är löjligt enkel att svänga ihop själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.