I flera års tid har långlagad fläskkarré i tomatsås varit en av mina absoluta favoriträtter. När jag trodde att jag inte kunde göra den godare än jag redan gjort, upptäckte jag denna receptvariant
Värm vattnet tillfingervarmt. Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma vattnet. Tillsätt salt, olja, ägg och det mesta av mjölet, spara litetillutbakningen
God middagitrevligtsällskap. Idag har vi fått finbesök som jag skrev om innan. Tommy började snacka om pizza, men näe jag kände faktiskt för att göra ordenlig mat idag
Hur ljuvligt är det inte att kunna få njuta av sin frukost, och dessutom isängen. Vegetarian / Vegan. Bästa med helger, förutom att man inte behöver planera tiden, är definitivt frukosten - äntligenfinns det tid att laga till något annat än yoghurt & ägg eller chiapudding som är min standardfrukost på veckorna
Torskfiléi gott sällskap* Ugn. Vad ska vi ha till Mat. Av torskfilé kan det bli en god maträtt. Samma som alltid man tager vad man haver *Â av grönsaker
Torsdagskvällen spenderade jag tillsammans med ett gäng tokroliga och pratglada damer. Innan själva middagen med köttfärspaj, sallad och en väldigt god dressing så gjorde jag quesadillas på löpande band i köket
Jaha, kära läsare, då var viåterigen framme vid en fredag, den sista för juni månad faktiskt. Årets första sommarmånad har svischatförbi och med sig hade den både sol, värme, regn och svalka - allt i ett paket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.