Russin-och mandelamassekrans Ljuvligt god krans fylld med russin, mandelmassa och smör. 50 g jäst. 5 dl mjölk. 300 g rumsvarmt smör. 1½ dl socker Clina Svenskon
MandelbergGräddamandelbergen mitt i ugnen ca 45 minuter. Recept ur boken "Baka glutenfritt matbröd - och annat gott", sominnehåller många förslag på bakverk som marängtårtor ochmandelmassekakor av olika slag receptidag.se
Supergoda allergivänliga kryddskorpor/kakor (utan bl a gluten, vete, mjölk, nötter & soja) Tillsätt sirapen, ägget, russin-och flingblandningen. Ytterligare ett riktigt gott och dessutom enkelt recept som passar bra i jultider Bak & Mat för alla
Rågrussin Börja med att mixa russin-och rågskållningen till en slät smet med en stavmixer. Häll i rågmjöl och russin i bunken Millas Surdegar
Berg med mandelsmak och citrondoftande nordstjärnor "Mandelberg". 1800-talsreceptet för ett "småbröd" kallat. "Ler och långhalm" verkade spännande (om man bortser från det udda namnet vill säga) Mat
Mandelberg Värm äggvita och strösockeri vattenbad till60–65 grader, använd hushållstermometer. Vispa äggsmeten hård,cirka 6 minuter Coop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.