Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Vi började med attdelapå en sashimi, sen tog jag hummertacos och tonfiskfritters medan min man tog en laxtartar och en ceviche på oilgrimsmussla och sotad avokado
Inlägget Att koka svansen på oxen publicerades ursprungligen påDelikatessboxen. Hittade några riktigt fina delar oxsvans som fick följa med hem den här gången
En förskola är väl inte det bästa stället att hålla till på om man vill bli frisk fort ( vilket jag behöver bli då jag ska göra ett litet ingrepp i morgon och inte vill komma dit sjuk ) eller smitta andra för den delen
Dels så underlättar det bjudningsplaneringen en smula och så har vi så himla roligt tillsammans när vi letar passande musik, maträtter och dukningsattiraljer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.