Roy Fares svartvinbärsgrottor
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g smör, rumstemperatur
  • 1120 g strösocker (1,5 dl)
  • 110 g vaniljsocker (1 msk)
  • 17 g bakpulver (1,5 tsk)
  • 1420 g vetemjöl (7 dl)
  • 160 g äggula (2 st)
  • 1 svartvinbärssylt av bra kvalité
  • 1250 g smör, rumstemperatur 120 g strösocker (1,5 dl) 10 g vaniljsocker (1 msk) 7 g bakpulver (1,5 tsk) 420 g vetemjöl (7 dl) 60 g äggula (2 st) svartvinbärssylt av bra kvalitéSätt ugnen på 180 grader. Vispa upp smör och strösocker med vinge i en köksassistent. Har du inte tillgång till en köksassistent går det bra att göra det för hand. Tillsätt resterande ingredienser och arbeta ihop till en deg. Rulla ut degen till två långa rullar och skär upp i lagom stora bitar, ca 2 cm. Lägg i pappformar eller på en plåt med bakplåtspapper. Gör en grop i mitten på varje bit och fyll med sylt. Grädda i 16-18 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.