Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till din eller dina dippsåser och ställ dem kallt. Skiva rotfrukterna så tunt du kan, gärna med mandolin eller potatisskalare
-) Jag har tidigare bloggat om när jag har friterat rotfruktschips vilket blir otroligt gott men det tar lite tid så för att få chips lite snabbare så kan man välja det här sättet istället
Fritera rotfruktschipsen gyllengula i omgångar lyft upp med hålslev eller kockpincett. Mortla kumminfröna tillsammans med salt, paprikapulver och svart pepper
Jag är ju som bekant löjligt förtjust i sånt så jag blir alltid lite extra glad när jag rundar hörnet med köksgrejer och ser att det står en kockklädd person i demodisken
Smaka av med salt. Ingredienser3 persiljerötter1 sötpotatis0,5 dl olivoljaSaltCayennepepparSvartpepparKebabkryddaDragonSå här gör duSkala rotfrukterna och skiva i väldigt tunna skivor med exempelvis en potatisskalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.