Servera salladen med skivad rostbiff, pepparrotskrämen och gärna en bit baguette till. Blanda bulgur, lök, äpple och babyspenat med olivolja och vinäger
Servera salladen med skivad rostbiff, pepparrotskrämen och gärna en bit baguette till. Blanda bulgur, lök, äpple och babyspenat med olivolja och vinäger
Marinerad rostbiffmed balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Lägg lergrytan i ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vänd rostbiffen och sänk värmen till 175 grader i ca 1 timme och 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g)
En enkel middag på färdigköpt Rostbiffmed en currydoftande Dansk Remoulad. En tunn skiva surdegsbröd på råg, med generösa mängder pålägg, gärna med en fet majonnäsbaserad sås
Smaka av med salt och peppar. Lägg rucolasallad på ett uppläggningsfat och lägg bulgursalladen ovanpå. Koka bulgur i kastrull med vatten, buljongtärningar och ajvar relish, ca 20 minuter, tills bulgurn är klar
Koka bulgur, med buljongtärningen, enligt instruktioner på förpackningen. Lägg ruccola på ett fat och häll över bulgurblandningen, dekorera med tomater och lägg över den nystekta halloumin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.