Tillsätt citron plus rejält med salt och svartpeppar. grill på medelhög värme. Server med ugnsrostad potatis eller grönsaker, potatisgratäng eller pressad potatis
Påsken är här i egen hög person minsann (även om det mest ser ut som juletider när vi tittar ut och ser snön) och med påskhelgen följer en hel del godsaker eller hur
Lammfilé. Men först ska receptet väljas ut och som svensk finalist tävla inför en jury i en deltävling i Paris… Jag valde att komponera min huvudrätt till Organic Cabernet sauvignon carmenere, ett ekologiskt vin som passar till lamm och nöt, eftersom vinet är ekologiskt har jag valt att köra i samma spår med lokalproducerat ekologiskt lammkött, ägg från hönorna på min brors gård och resten inköpt på saluhall, allt självfallet ekologiskt, rödvinssåsen gjordes även den på samma vin så smakerna gifter sig perfekt
Koka broccolin och stek lammfiléerna som du kryddat med salt, peppar och rosmarin. Medan jag njöt det goda köttet med rostad rosmarinpotatis, broccoli och ört- och citronsmör mumsade sonen slaktarens hamburgare lindade i bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.