Lägg lammfiléernai dubbla plastpåsar. Soligt och varmt idag på mors dag. På menyn stod lamm med ugnsrostad färskpotatis, till dessert en stor pavlovatårta med passionfrukt & lime curd
Lammfilé. Rödvinssås. Lägg lammfilén på såsen. Skär lök och morot imindrebitar. Fräs grönsakerna ilite smör och tillsätt sedan tomatpuré, lagerblad, färsk timjan och rödvin
Möra lammfiléer med smak av Österlen. Gjorde en marinad på olja och österlensk kryddblandning, inköpt på Ingelsta kalkon, som köttet fick gotta tillsigi någon timmeinnantillagning
Lägg lammfiléernai en grund ugnsfast form och lägg på generöst av örtblandningen. Blanda resten av olivoljan med äggula, senap och ströbröd till en slät massa
Lammfilé. Jag är en av de utvalda svenska matbloggare som fått äran att komponera ihop ett recept till en av Cono Surs vineri en recepttävling där vi är flera matbloggare från Sverige, Storbritannien, Finland och Irland som deltar itävlingen om huvudvinsten som kommer att vara en resa tillChile för att besöka Cono surs anläggningar, cono sur vineyards & winery, för mig och en vän, vilken dröm…
Här blev det lammfilé och i salladen champinjoner, tomat, lök, chili och mozarella. Pärlcouscous är en större variant av couscous som är jättegott att göra sallad av som tillbehörtill kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.