Lammgryta serverad medrosmarinäpplenPortioner. När grytan nästan är helt klar fräser du klyftade äpplen och rödlök i en stekpanna med lite smör, salt och vitpeppar
Fylls oftast medkaffecrème, vaniljcrème eller vispad grädde. Och toppas med choklad. Innan vi ens börjar sätta igång med receptgenomgång och beskriva pate à choux-degen bör vi gå igenom ett par redskap du måste ha för att lyckas
Fylls oftast medkaffecrème, vaniljcrème eller vispad grädde. Majsen processas sedan till många av våra vanligaste livsmedel (vill du läsa mer så gå in på artikel av SVD här)
Kaffecrème. Lägg ihop kakorna två och två med lite creme emellan. Klicka ut smeten med en liten sked till cirka 60 små kakor på bakpappers-klädda plåtar
Rosmarinäpplen. Hacka ihop ingredienserna till pajskalet och knåda snabbt ihop till en deg med ägg. Skär kanten rak eller nyp den i ett vågmönster med tummen och pekfingret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.