Maj månad råvara i samarbete Robertsonloves Sweden är löjrom. Hur passar då Robertson chardonnay till smørrebrød, som annars kanske mest förknippas med öl
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertsonloves Sweden. I glaset serveras den halvsöta, fruktiga Robertson Chardonay, som fungerar mycket väl till salladens örtiga dressing, och till fetastes sälta
April månads råvara i Robertsonloves Sweden är, som jag tidigare nämnt, sill. Robertson Chardonnays fruktiga smak gifter sig slutligen fint med sältan och syran i maten
Missa inte möjligheten att tävla och vinna en Kitchen Aid För att delta i mars månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med månadens råvara och taggar den med #robertsonloves och #vasterbottensost
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Löjrom med klassiska tillbehör på potatisplättarLöjrom och potatis passar oerhört bra ihop. En klassiker är löjrom med rösti, men här har vi istället gjort mjuka och fluffiga potatisplättar
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Gör så här. Lägg ut chipsen på en skärbräda eller på ett fat. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Häng av löjromen i en finmaskig sil. Finhacka rödlöken och skär citronen i klyftor. Riv potatisen grovt på rivjärn, salta och krama ur överflödig vätska ur potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.