Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertsonloves Sweden. I glaset serveras den halvsöta, fruktiga Robertson Chardonay, som fungerar mycket väl till salladens örtiga dressing, och till fetastes sälta
Maj månad råvara i samarbete Robertsonloves Sweden är löjrom. Hur passar då Robertson chardonnay till smørrebrød, som annars kanske mest förknippas med öl
April månads råvara i Robertsonloves Sweden är, som jag tidigare nämnt, sill. Robertson Chardonnays fruktiga smak gifter sig slutligen fint med sältan och syran i maten
Missa inte möjligheten att tävla och vinna en Kitchen Aid För att delta i mars månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med månadens råvara och taggar den med #robertsonloves och #vasterbottensost
Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Nu ska ni få ta del av ett tips på ett tillbehör till grillat. Det här är så smidigt och gott. Jag blev bjuden på detta av min vän Kicki för några år sedan
Gräddrostad färskpotatis. Ikväll åt vi något så himla gott till middag. Vi grillade högrev som vi "förkokt" till 44 grader ungefär, och åt gräddrostad färskpotatis till
Sätt ugnen på 250 grader. Skrubba potatisarna och behåll skalet på. Skiva i ca fem mm tjocka skivor. Lägg potatisarna i en ugnsfast form, som oljats/smorts
Det här receptet hittade jag på matklubben och det hette "Kriminellt god potatissallad". Jag vet inte om jag kan kalla det potatissallad, så jag döpte om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.