Tea gillade risottonoch åt en STOR portion tillsammans med vita bönor. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Sparris, lök och parmesan blandas ner i risotton. Idag bjuder jag på en härligt krämig risotto. Om jag hade vetat hur ont jag skulle ha och hur otroligt lite jag skulle klara av med en hand, så hade jag nog valt att inte operera mig
Risottomed sparris, sojabönor & räkor. Servera på snyggt fat och toppa med sparristoppar, räkor, sojabönor, riven parmesan och ringla över basilikaolja
Tycker vi firar med ett recept på risottooch kantareller. När grönsaksbuljongen kokat upp, är det bara att lite i taget hälla det i kastrullen medrisotton
har läst någonstans att stärkelsen i riskornet bryts ut i risottonalltmedan man rör i det. serverad till min svamprisotto som jag beställde på en jättemysig familjär vingård
Till maten, det är ju ingen hemlighet hur jag känner inför risotto (jo jag älskar det) och det här är mitt senast provade risottorecept, medsvampoch saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.