Krämig risottomedkyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. När den är klar kan du lägga den åt sidan och skära i strimlor som du sedan serverar medrisotton
Servera risottonmed en grönsallad. Väldigt god vardagsfavorit av risotto. Servera med en sallad. Rensa kycklingen eller strimla och stek kycklingfiléerna
Fräs babyspenat och vitlök hastigt i olivolja och servera kycklingenmedrisotton. Risotto är alltid gott och det blir inte sämre i sällskap av den här goda kycklingen
Quinoa risottomed tryffelolja. Här använder jag inte lasagneplattor utan basen är en risotto gjord på quinoa, rött vin, kycklingfond, parmesan och tryffelolja
Nästa gång jag gör denna så tror jag att jag ska göra den till fisk/skalddjur istället då jag tror att det passar bättre tillsammans med saffransmaken från risotton
Blanda i persilja och smaksätt med salt och peppar. Skär kycklingfilé i strimlor. Fräs det i oljan i en låg vid kastrull på medelvärme 2-3 minuter. 125 gram kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.