Melanzane allaparmigiana är en av mina vegetariska favoriter. Fortsätt tills du har använt alla ingredienser, avsluta med ett lager tomatsås, strö över basilikablad och riven parmesan
Risotto. Kontrollera att alla musslor är stängda. Rör därefter mycket försiktigt ner räkor och musslor (färska eller från burk), späd med lite musselspad för att få en saftig risotto med en fyllig mustig smak
mat , recept , risottoalla milanese , risotto , saffran , prosciutto , tryffelolja. Den här risotton ska serveras riktigt, riktigt krämig så att den nästan rinner ut över tallriken och den kan ätas både som förrätt och varmrätt
Medans du kokar risotton skall du bryna kantarellerna i smör, salta och peppra. Koka inte risotton längre än att det finne lite kärna kvar och alltså lite tuggmotstånd
(till 6 portioner) 3 st medelstora auberginer3 st ägg1. 5 dl vetemjöl1 dl parmesanost, riven250 g mozzarella, i små bitarolivolja till stekningsaltTomatsås 500 g krossade tomater0,5 st gul lök1 st vitlöksklyfta5 st strimlade basilikablad3 msk olivoljaca 0
Den här risotton blev inte så svart som var tänkt. Vi älskar bläckfisk. Det är faktiskt inte så svårt att rensa bläckfisk själv när man vet hur man gör
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Det här är Sophia Lorens favorit-risotto, med oxmärg och saffran. Den blir härligt krämig och rund i smaken, det bästa av Artusis risotto-recept som vi testat hittills
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.