Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Servera på varma tallrikar med rotfruktsstavar och rucolasallad, brynt smöroch nyriven pepparrot. Bryn smöret i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tills det får en ljusbrun färg och en nötaktig doft
Det här är kanske inte den ultimata sommarmaten men jag blir ofta sugen på något salt när det är varmt (igår blev det matjessill) och hjälp vilken sommar vi har här i medelpad
Rör ner smöroch varm mjölk. Rimmad torsk. Servera torsk med rödbetskross ochpepparrotsyoghurt. Blanda salt och socker med vattnet och rör om så att det löser sig
Fisken blir lätt rimmadoch iskylan gör att den blir fast och ”skivig” i köttet. Aldrig är uttrycket ”det enklaste är det godaste” så sant som när det handlar om torsk medpepparrotoch brynt smör
Fräs lök och svamp i en ordentlig klick smöroch låt vattnet från svampen koka in/bort. Arrangera på varma tillrikar och toppa med lite mer färsk riven pepparrot
Ner medsmör, grädde, yoghurt, stampa till mos, det ska bli ganska blött. kanske en deciliter av varje) nån matsked smör tryffelpasta tryffelolja salt peppar skvätt pressad citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.