Rimmad oxbringa med senapsstuvad grönkål och rotfruktsstomp
Hemma på min gata
Hemma på min gata
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rimmad oxbringa med senapsstuvad grönkål och rotfruktsstomp (4 portioner)
  • 500 gram rotselleri
  • 500 gram morötter
  • 1 bakpotatis
  • 2 st palsternackor
  • 500 gram oxbringa
  • 1 st grönkål
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 1 dl vatten
  • 3 msk grovkorning senap
  • 0,75 tsk salt
  •  
  • Gör så här
  • Sätt ugnen på 200 grader Skala och tärna rotselleri, morötter, bakpotatis och palsternackor och koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och mosa ihop till rotmos med en klick smör, salta och peppra.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.