Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka Rigatonin enligt instruktionerna på paketet. Hetta upp en panna med olja, gröp ur salsiccianoch stek den medan du mosar den med en sked eller gaffel
Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Smaka av med salt och peppar. Blanda pasta med paprikasåsen. Skär lök och vitlök i bitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och bryn zucchiniskivorna i omgångar tillsammans med vitlök och salt
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. När jag gjorde Kyckling med chorizo sist så blev jag sugen på att göra egen chorizo igen
Skär auberginen först i skivor och därefter i strimlor som är ungefär lika tjocka som rigatonin. Sedan avsluta med riven parmesan och några varv på svartpepparkvarnen
Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter. 4 färska, rå salsiccia
Gnocchi di patate med en mustig tomatsås kryddad med marsala vin (alternativt sherry) ochsalsiccia. Ta av skinnet på korven, smula ner färsen i en stekpanna med lite smör, mosa med en gaffel och stek tills den får färg
Jag använde en salsicciamed en ganska traditionell kryddning. Gott ochmed en skön, varm hetta. Det här är ett enkelt och gott sätt att tillreda Salsiccia
pasta med tomatsås ochsalsiccia. Stek salsiccian på medelhög värme till korvarna fått fin färg. Antingen gör jag tomatsåsen helt från scratch eller ännu snabbare med konserverade cocktailtomater från Mutti
Lägg på några skedar med den gyllene karljohansvampsåsen och riv över färsk pecorinoost. Jag har aldrig tyckt om att röra samman pasta och såser utan här lägger jag först upp pasta som jag efter att ha hällt av vattnet ifrån rört runt med smör istället för oljar
Det här med egengjord korv är så otroligt underskattat, visst det finns väldigt bra korv att få tag i om man letar tillräckligt, men att själv ha total kontroll på varenda gram råvara som hamnar innanför fjälstret är grymt och kan inte jämföras med fabrikskorv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.