Rigatoni con funghi e pancetta - makaroner med svamp och bacon.
Olmås Njutbar
Olmås Njutbar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 gram torkad
  • motsvarar cirka
  • 100 gram färsk
  • Rigatoni con funghi e pancetta - makaroner med svamp och bacon. Det beror på vilka pretentioner man har.
  • 20 gram torkad karl-johan
  • 20 gram torkad kungsmussling
  • 1 paket bacon
  • 1 dl svampspad
  • 1 dl oxbuljong
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl grädde
  • 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 4 msk mascarpone
  • 2 tsk fransk senap
  • 2 dl ärter
  • Salt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.