½ msk apelsinlikör eller. Chokladpannacotta ca 4 glas2 gelatinblad200 g mjölkchoklad4 dl vispgrädde½ dl muscovadosocker½ msk apelsinlikör eller apelsinblomvatten om man inte vill ha sprit i½ krm krossade kardemummafrönLägg gelatinbladen i kallt vatten minst 5 minuter. Koka upp grädden tillsammans med sockret och låt det sedan svalna ca 5 minuter, tänk på att om grädden är för varm så blir smeten gryning
Jo, ginen byttes ut mot vodka och mängden ändras på den och apelsinlikören - mer behövdes inte för att den skulle få en helt ny smak och därmed falla herr M bättre i den
Igår kom de över med lammfiol, renhjärta, renkorv, tre ostar från Sonias och den här efterrätten. Ta upp bladen och värm dem försiktigt med saffransspriten
Smält chokladen, tillsammans medapelsinlikör, i en skål i mikron på full effekt, ca 1 1/2 minut eller över en kastrull med kokande vatten. 2 msk apelsinlikör
Blanda jordgubbarna med ananasen. 2 msk apelsinlikör. Dela ananasen mitt itu genom bladrosetten. Skär ut fruktköttet och tag bort den hårda stocken i mitten
Dekorera med apelsinskalstrimlor. Bryt chokladen i bitar och smält i en djup tallrik i mikron på full effekt, ca 1 1/2 minut eller på spisen över en kastrull med kokande vatten. 2 msk apelsinlikör
– I går till Valborg så gjorde jag min populära LCHF Chokladmousse– fast som chokladmoussedipp och jag smaksatte den med lite grand marnier också – så gott och blir lite lyxigare smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.