Ingredienserfärsk ravioliedamamebönor (eller brytbönor eller liknande, frysta funkar bra)körsbärstomatervitlökrosmarinolivolja vitt vinhavssaltEftersom själva tillagningen går väldigt fort så rekommenderar jag att man förbereder alla ingredienserna först
Svamp- och ricottafylldravioli med svampsåsPortioner. Täck med den andra remsan, tryck ihop varje ravioli med en 25 mm utstickare, vänd uppochner. Ta sedan ur raviolin med 50 mm utstickaren. Koka raviolin i saltat vatten i ca 3 minuter, tills de flyter upp till ytan. Häll av raviolin, blanda den med såsen och låt det koka ihop i 1 minut
Jag har ett recept på ricottafyllda svampar sedan tidigare på bloggen och det är ett Jamie Oliver recept, men om jag ska vara helt ärlig (och det ska man ju) så är dessa mycket godare
Lagade en väldigt god söndagsmiddag igår av kalvstek, gräddig örtagårdssås och tillbehör, ni ska få recept på den senare men först en grymt god pasta med färsk ravioli
500 g färsk ravioli med ostfyllning. Koka pastan på svag och låt den rinna. Blanda crème fraiche, mjölk och ost i en kastrull och värm på svag värme tills osten smält
Det ÄR den ultimata såsen och speciellt till ravioli, fylld färsk pasta som jag hittar ibland. Raviolin åker i på slutet ett par minuter bara, dom är ju redan klara och kokas snabbt i den heta såsen
Recept hemmagjord tortellini/ravioli whatever. Homemade pasta. Räcker till kanske 5-6 portioner. Jag fick massa deg över som jag tänkte ha till imorgon eller frysa ner
Relaterade Ravioli med svampfyllning, vitvinssås och rostade pinjenötter. 2 pkt färsk ravioli med svampfyllning. 4 personer 2 pkt färsk ravioli med svampfyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.