Hemmagjord glass, tillsammans med svenska jordgubbar är en svårslagen kombo. Idag testade jag att mixa yoghurt med grädde till glassen och det blev syrligt och gott
Färskostmoussetårta medjordgubbsrippel på daquisebotten med mandel och citron. Således kommer den att finnas med på tårtbordet nästa tisdag då sonen tar studenten
Till efterrätt GB gräddglass medjordgubbsrippel och jordgubbar från trädgården. Första kvällen i sommarstugan blev jag bortskämd med stekt röding, nypotatis och den godaste såsen till fisk
Nästa gång gör vi jordgubbsrippel i, eller kiwibitar (för det var jättegott till), sedan blev vi väldigt sugna på att göra en variant på "Solero-glassen", Då tänkte vi att man kan ha samma vaniljglass-bas, mango/ananas/passionsfrukts-rippel i och samma överdrag
Färskostmoussetårta medjordgubbsrippel. Tips på midsommartårta med jordgubbar. Snart stundar midsommar och är ni sugna på att baka en midsommartårta med jordgubbar ska ni här få lite tips på goda tårtor
Jag köpte några smaksatta varianten för ett tag sedan, den ena var med Tiramisu och den andra med jordgubbssmak, så idag fick det bli en jordgubbsglass medjordgubbsrippel smaksatt med Cognac
Jag serverade min med lite jordgubbsrippel enbart gjord på jordgubbar. Det här var ett recept med riktigt bra balans av surt och sött, gör sig säkert perfekt till färska bär eller en god mjuk kaka
StorstrutGräddglass i kex med kakaoöverdragPr. 18 krMagnum ClassicVaniljglass med mjölkchokladöverdrag. 22 krSolero Fruit Ice OrangeApelsinfruktglass med äkta apelsinbitarPr. 22 krPistaschGräddglass med pistaschsmak överdragen med chokladPr. 19 krEkologisk strutmed vanilj- och chokladgräddglass. 105 kr för 10 stSommarGräddglass med vaniljsmak, jordgubbsrippel och jordgubbsöverdragPr
Bakade även denna färskostmoussetårta medjordgubbsrippel. Kanske inte det idealiska väderläge om man som jag står inne i ett varmt kök, utan drag och med två ugnar på full sprätt
Vanilj –och havrekaksglass medjordgubbsrippel Basen till vaniljglassen är en klassisk vaniljsås vilket gör att den också är underbart god att äta bara som den är
Blanda jordgubbarna med vinet eller apelsinsaften och ställ åt sidan 10 minuter. Blanda yoghurt, ricotta och honung i en skål och vispa ihop till en luftig smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.