Färskostmoussetårta med jordgubbsrippel på daquisebotten med mandel och citron.
Kakor och Drömmar -
Kakor och Drömmar -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 bottnar
  • 200 g (2 dl) äggvita
  • 100 g (1 dl) strösocker
  • 165 g (drygt 3 dl) mandelmjöl
  • 35 g rostad kokos
  • 200 g (4 dl) florsocker
  • 1 citron
  • 45 g strösocker
  • 50 g vatten
  • 1/2 st citron
  • 20 g maizena
  • 25 g vatten
  • 2 1/2 st Gelantinblad
  • 300 g färskost
  • 50 g grädde
  • 60 g Ägg
  • 100 g strösocker
  • 300 g lättvispad grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.