Ricottabiffar  med rucolasås och citronmorötter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st ägg , vita + gula
  • 3 msk olivolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 2.5 msk vetemjöl , + 2 dl till panering
  • 50 gram parmesanost
  • 500 gram ricottaost
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 0.25 dl vatten
  • 0.5 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 nypa(or) salt
  • 70 gram rucolasallad
  • 1 dl olivolja
  • 0.25 dl vit balsamvinäger
  • 1 st citron(er) , saften
  • 1 salt
  • 4 port ris
  • 250 gram morötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.