1 jordgubbarVispa
ihop 4 äggvitor och 2 dl socker pösigt.
Rör i 3 dl ricecrisp och bred ut på bakplåtspapper och grädda i 125 grader i 70 min. Detta gör du två gånger så blir det två långpannebottnar. Rör ihop äggulor, socker, gräddmjölk och sjud tills detta tjockar. Rör hela tiden!! Rör i choklad och smör. Bred krämen på en av bottnarna och lägg på botten nr 2. Vispa 5 dl grädde och garnera med den och bären. Låt stå svalt en stund innan servering.
Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant. Servera med lättvispad grädde. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter
Tindra ville ha en tårta med choklad och mint så vi bestämde oss för att använda After Eight. Vispa ihop färskost och lemon curd med en elvisp så att den blir fluffig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.