Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Blanda ihop alla ingredienser till mascarponekrämen och ställ in i kylskåpet. Strö över chokladen och gratinera mitt i ugnen 12-15 min. 1-2 msk färsk mynta
Pane carasau eller Pane da musica är ännu ett lätt tilltugg du kan göra av pizzadeg. Bjud den till en välkomstdrink eller som tillbehör på ett buffébord
Servera Gino med vaniljglass eller yoghurtglass med vanilj. 11 liter vaniljglass eller yoghurtglass till serveringSätt ugnen på 200 grader grill. Gratinera högt upp i ugnen i 3-7 minuter beroende på ugn
Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
E-postadress. Vaniljglassen gjorde jag dagen innan. Koka upp, ta ur stången och ställ sedan åt sidan. Gino, en åttiotalsklassiker till efterrätt och faktiskt en utav mina favvo desserter
Nu blev det hämtmat och ginotill efterrätt. Det bjöds på hamburgare med bröd till lunch och till fika blev det brandbilstårta, kokosbollar, vaniljbullar och en massa annat gott
Strö blandningen över frukten och gratinera i mitten av ugnen med luckan öppen till en gyllene färg. Blanda samman socker, kokos, fint riven ingefära och hackad vit choklad
Skär bananerna och kiwin och häll dem i ugnsformen tillsammans med hallonen. Grädda högt upp i ugnen ett par minuter bara, håll koll hela tiden så att den inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.