Renwallenbergare med skummig gräddsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Wallenbergare
  • Renfärs 1 kg
  • Äggulor 6 st
  • Grädde 5 dl
  •  
  • Kryddblandning
  • Enbär 6 st
  • Salvia 1 msk
  • Rosmarin 1 msk
  • Rosépeppar 2 tsk
  • Kantskuret färskrivet bröd (Mis de pain)
  •  
  • såsen
  • Viltfond 1 liter
  • Gul lök 2 st
  • Morot 1 st
  • Rotselleri 1 liten bit
  • Enbär 4 st
  • Timjan 2 tsk
  • Lagerblad 1 st
  • Hel vitpeppar 10 st
  • Grädde 3 dl
  • 5 -1 dl
  • Svartvinbärsgelé 1-2 msk
  •  
  • Redning
  • Maizena och vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.