Ingen utmaning alls. Manfred Enoksson på Saltå Kvarn tjatar alltid om att det är enkelt att "göra om" vanligt, ekologiskt vetemjöl till ett vetemjöl som likt det trendiga Manitoba Cream-mjölet gör att att brödet reser sig bättre
Jag har ingen i min närhet - vad jag vet i alla fall - som är i närheten av något Nobelpris, det är länge sedan jag kunde kvala in som student, och jag lyckas aldrig vinna biljetter via Världens Barngalan, hur flitigt jag än ringer
Jag brukar som bekant långlaga det just för att det är så enkelt och att för att fettet långsamt tränger ut ur köttet under tillagningen vilket ger en bra ”sås” som inte kräver några mejerier eller andra vätskor
Godmorgon =). Idag när jag skulle göra frukost till prinsarna så kom jag på att mjölken tog slut igår. Benjamin är inte så förtjust i havremjölk så vincent fick både nybakat och flingor
Idag har det varit ganska varmt här i Stockholm, ca 10 grader, men regnigt och grått. Inte så roligt när man är ledig, men med barn som inte är väderkänsliga blir det ändå utelekar
Blanda alla ingredienser till marinaden och marinera kycklingen ett par timmar. Fördela lök, paprika, squash och kycklingen med marinaden över potatisen och ställ in i ugnen i ytterligare 15 minuter
. Annie och jag livade upp en regnig dag med att så lite krasse. Lite hushållspapper i skål och spruta lite vatten över hela så pappret blir rejält genomfuktat
Det finns en kärlek jag aldrig någonsin kommer komma ifrån, och det är den till feta mjölkprodukter. Fy skam den som dricker mjölk, det man ska ha är ju smör, grädde och creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.