Det är lite svårt att veta i vilken ände vi ska börja redogöra för er om vår fantastiska mat- och vinresa i hjärtat av Italien men vi tänker att vi börjar lite allmänt och så får det bli lite som en följetong i några inlägg framöver
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Med lite smak av kola och choklad. Hacka jordnötter och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Speciellt en frusen, regnigoch blåsig dag efter jobbet, visst vill man egentligen sätta sig till bords till den där perfekta och långkokta köttsoppan med klimp men allt hinns verkligen inte med vissa dagar
Jag tyckte dock det behövdes lite mer, så efterkryddade med lite örtsalt första dagen, och när jag värmde maten dagen därpå efterkryddade jag med vitlökssalt
Grytan är helt klart värt tiden den behöver, och visst hade den känts mer motiverad med smällkall vinter utanför dörren istället för rådande ösregn, men den passar fint ändå
Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Fräs bladspenat lite spiskummin salt och peppar och ett par klyftor vitlök i olivolja. I torsdags smällde det till och POMPdeLUX hade sitt kollektionssläpp
Inlägget Iskaffe ochlite tankar om hälsan dök först upp på Grönt varje dag. Orkeslös och omotiverad. Iskaffe – Det svalkar, ger en liten kick & smakar riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.