Vinbärsfylld kokos-& vaniljrulle Du behöver. Visst är det underbart att ha frysen full av bär. ) I min frys är det mest hallon och vinbär som samsas om utrymmet, men det är ingen slump
Jag har använt frysta bär i det här receptet, men självklart går det även bra med färska. Bären jag använde var blandade av björnhallon, blåbär, hallon och vinbär
Vilken saft det blir kan variera beroende på tillgången av frukt och bär, men eftersom att jag har mycket röda vinbär att använda mig av så brukar det bli lite vinbärssaft
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.