RECEPT: Kalkon och brysselkål med grönsaker och lök i gräddig pastasås
Emma-Lou
Emma-Lou
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 igår morse som gjorde en liknande maträtt av rester från julskinkan. Dock har jag inte samma ingredienser i, utan måttar från eget initiativ och har kalkon istället för skinka med mera. Perfekta maträtten att göra iordning på rester från julbordet eller vanlig vardagsmat, snabblagad och god också.
  • 300 gram (5 dl) pasta
  • 400 gram brysselkål
  • 1 gul lök
  • 1 msk matfett
  • 1 liten gul paprika
  • 1 liten morot
  • 300 gram kalkon
  • 1 msk finrivet skal från lime
  • 2 dl Arla creme fraiche smak dill/pepparrot
  • 1 näve färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.