Färska vårrullar, falsk papaya sallad och nudelsallad med tofu. Frukt till dessert. Bra buffé lunch, matlåda till parken eller helt enkelt en lättare middag
Skär grönsaker och svamp i minder bitar. Foto. Johannes Wätterbäck. I välsorterade matbutiker brukar det finnas en kryddpasta som heter Tom Ka, av märket Lobo
Stek köttet i minder skivor, krydda. Idag blir det en väldigt enkel men otroligt god fläskfilé gryta, det är alltid gott med grytor och de blir lika goda när man värmer dem
The mind of a Chef på Netflix. Jag har helt och hållet fastnat för serien David Chang. David Cheng har rötter i Japan och man får följa med honom runt i på olika restauranger - både i Japan och USA - och dessutom får man en inblick i hur han och hans kollegor tänker kring mat
Rispapperrullar är aldrig fel. De här rullarna får mig varje gång att tänka på Bangkok var en mysig, familjeägd restaurang serverade vietnamesiska vårrullar som var utsökta, så goda
This post became on Instagram one of my most liked posts. Crazy to think of, yet, I didn’t want to post it on the blog since I didn’t take proper pictures
One of the things I love most about the way internet connects people and cultures all over the world are all the new types of food we’re introduced to – like sweet potato pie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.