men det kan man göra som man vill med. Så man kan med fördel dubbla receptet om man vill att de ska. och mandlar, men våra var slut, men funkade lika bra med valnötter
Krämig jordnötsfyllning med krispigt mörkt chokladtäcke. Den här rawfoodkakan är väldigt mäktig och det behövs bara en liten skiva för att man skall känna sig nöjd så den räcker länge och till många
Det var ett tag sen jag bloggade och detta beror på att det underbara program som jag vanligtvis bloggar med har slutat att samarbeta med min gamla dator så därför måste jag nu blogga utifrån Blogger och dom har mycket att önska
Garnera pajen med hyvlad mörk choklad. Jag testade ett av Leilas rawfood recept för ett tag sen. Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollar med pepparkakskrydda också. Man kan även smaksätta bollarna med saffran eller behålla dem neutrala
Advent och jul närmar sig med stormsteg och ni som har hängt med här några år vet att jag älskar den här tiden på året och att roligt den för med sig i form av pyssel, bakning och mys
Det är gott med det krispiga, mörka chokladen till den mjuka, söta kakan. Forma smeten med händerna till en rektangel på ett smörpapper (ca 30×23 cm. 5 dl dadlar (gärna medjooldadlar som du hittar i fruktdisken)
Visserligen så är det egentligen inte ett nytt recept, om vi ska vara tekniska och gå in på detaljer, nej vi tog faktiskt mangoreceptet och testade att använda det med hallon istället
Ner i väskan åker ”rawfood”bollar, frukt, vildriskakor, keso & mellanmålsmuffins med äpple. Kärna ur dadlarna & lägg ner dem i smeten tillsammans med vattnet
Vi har redan druckit både glögg och ätit julgodis här hemma och som fredagstips vill jag ge er receptet på några helt fantastiska pepparkaksbollarmed choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.