Rawbullar i BBQtomatsås
Gittes Green Living
Gittes Green Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl Zucchinipulp (3-4 Zucchini)
  • 1 dl Solroskärnor
  • 2 dl Valnötter
  • 1 dl färsk Koriander
  • 1 msk finhackad färsk Ingefära
  • 1 msk pulveriserad soltorkad tomat
  • 1 msk Chilipeppar
  • 1 finhackad Gul lök
  • 1/2 Röd paprika
  • 1 dl finhackad Stjälkselleri
  • 1 msk torkad Oregano
  • 3 msk frusen Persilja ( eller 0,5 dl färsk)
  • 1 Vitlöksklyfta
  • 1 tsk Himalayasalt
  • 1,5 dl Skogschampinjoner
  • 2 msk Tamari
  • 2 msk Olivolja
  • Svartpeppar
  • 2-3 färska tomater
  • 1,5 dl soltorkade tomater
  • 5 blötlagda Dadlar
  • 1 dl Dadelvatten från de blötlagda dadlarna
  • . 2 cm röd chilipeppar
  • 0,5 dl Olivolja
  • 1 msk pulver av Soltorkad tomat
  • 1 msk Paprikakrydda
  • 1 tsk Herbamare Örtsalt
  • Vatten
  • 50 grader Supergott till Zucchinipasta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.