Igår gjorde jag min första rawfood-tårtbeställning. Plus en laddning meddadel-chokladbollar. Kom då att tänka på en alldeles gudomlig raw jordgubbsmousse tårta som Jennie bjöd på i somras, så den fick det bli
Toppa gärna med riven kokos eller hackade nötter. Vill man ha lite mer tuggmotstånd kan man ta hälften avhavregrynen först och hälla i resten precis innan smeten är klar
Blanda med händerna och gör bollar. Dekorera med en halv cashewnöt eller en bit choklad. Jag var på ett event hos Röhnisch och smakade dessa supergoda "Rawfoodbollar"
Raw choc brownie – mastig med en smakav mörk choklad, lättuggad och trevlig konsistens. Rawfoodvågenmed Hollywood i spetsen smittar av sig och kändisar såsom Uma Thurman, Natalie Portman, Ed Norton, Alicia Silverstone, Carol Alt, Pierce Brosnan, David Bowie & Iman, Moby, Prince, Sting, Donna Karan, Demi Moore är bara några av de anhängare av den revolutionerande Rawfood vågen som nu sprider sig som ringarna på vattnet
200 g hasselnötter, utan skal 16 dadlar, urkärnade 2 msk kokosolja 2 msk raw kakao eller vanlig kakao 2 tsk agavesirap (eller honung) riven kokos, till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.