Cheesecakemed fläder ochsmakaavcitron. Barnen hade haft skolavslutning så vad passar inte bättre än en härligt sommarfest med bästa vännerna och en god dessert med lite jordgubbar på toppen
Garnera medhallonoch sikta över florsocker. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Ouzo och Pernod vet jag funkar med apelsin juice men faller mig inte så väldans i smaken. Sedan blandade jag efter måtten nedan, vill man göra den lite festligare blandar man ut hallonsaftenmed lite bubbelvatten istället för vatten, eller om man har en sodastreamer använder man den
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedeloch dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor ochsvavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Vänd ner hallonenoch häll smeten i formen. Smula kexen, smält smöret och blanda ihop. Ta kakan ur ugnen och bred försiktigt över fyllningen i ett jämnt lager
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmetenoch blanda väl. Värm upp under omrörning och mosa bären med en gaffel till de saftar sig och sockret smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.