Den här underbara cheesecaken bjöd jag på för några helger sedan då vi hade gäster. Kakan bara osar jul då botten är med smak av pepparkaka och fyllningen är en len och gula från saffran
raw frozen cheesecakemed kokos och lime. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Jag experimenterade igår för att få fram en god konsistens ochsaffrans smak med mycket gul färg. Idag tänkte jag bjuda mina kollegor på jobbet på denna juldessert som är sprängfylld med massa energi och vitaminer, precis vad vi behöver nu i all stress
Nyligen gjorde jag en rawcheesecakemed mango och passionsfrukt som blev riktigt god. Jag bakar med vanligt socker också men det är härligt att det går att alternera lite och kunna njuta extra mycket i vardagen
Frozen Cheesecakemedsaffranoch pepparkakssmul. Vispa äggvitorna tills de bildar mjuka toppar, vispa sedan grädden med vaniljsocker likadant i en annan skål
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedeloch dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
För att göra cheesecakens botten. Blanda med Philadelphia och socker tills blandningen blir mjuk. Ställ sedan formen åt sidan för nedkylning medan du förbereder fyllningen
Det har veganer ochraw-foodare hållit på med ett bra tag. Jag har alltså inte alls kommit på idén själv att göra raw cheescake på nötter och cashew-grädde
Visst kan det låta lite överilat att börja med ett bakverk som till ochmed i sin titel berättar att det handlar om en mjölkproduktig kaka, men jag har hört så mycket positivt om veganska cheesecakes, om deras krämighet och mjukhet, att jag ändå inte kunde hålla tassarna borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.