Botten är inspirerad av Linda som driver bloggen Call me cupcake. Den vackra och goda tårtan är min födelsedagspresent till min kära svärmor Annemai som i helgen fyllde 61 år nej, jag menar 25… *ler'* Jag har sett många regnbågstårtor och ville pröva att göra en egen variant, denna är istället endast tvåfärgad utefter dess smaker
Finally, add 1 Tbsp lemon juice and ½ Tbsp zest. In a medium bowl, toss blueberries with ½ Tbsp corn starch and 1 tsp lemon juice, stirring until well combined and no dry white cornstarch remains. Let cake rest in the pan 15-20 minutes then remove ring and cool until room temp or just warm. 1 medium lemon (zest and juice), divided
Jag testade ett där äggen och fettet i ett cupcakesrecept var utbytta mot majonäs. Och eftersom bloggen där jag fann det hade använt receptet till sina bröllopscupcakes som blivit hyllade tänkte jag att det borde vara en fullträff
. En hittepå kaka som blev lyckad i all sin enkelhet. Jag bakade en sockerkaka och kokade upp 0,5 dl vispgrädde och 0,5 dl osötad kondenserad mjölk tillsammans med 1 tsk äkta vaniljpulver och 0,5 dl strösocker
Byt vispen till flatblandaren och börja tillsätta smöret samt lemon curden lite i taget. MonteringLägg en blåbärsbotten på tex en tårtbricka eller serveringsfat och spird ut en generös dutt med frosting på bottnen (om man önskar kan man sprida ut ett tunnt lager lemon curd innan frostingen för lite extra smak)
I topped with raspberry and shredded coconut. This Nutella mug cake has it all, I promise. Jag fullkomligt älskar mug cakes och har tidigare även gjort en med banan, jordnötssmör och mörk choklad
I actually made this cake from a lemon-muffin recipe, baked it in a spring form and then, with help of an icing bag, applied the meringue and baked it again to cook the meringue slightly
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.