Ramslöksöverbakad lammrostbiff med potatis- och fetaostterrin
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Potatisterrin
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 3 soltorkade tomater
  • 30 g smör
  • 25 g socker
  • 2 dl rödvin
  • 1 dl kalvfond
  • 3 dl vatten
  • salt och peppar
  •  
  • Tillbehör
  • 300 g haricots verts, lättkokta
  • 1 schalottenlök
  • Sky på soltorkade tomater
  • salt & peppar
  • 150 g smör
  • 1 kg potatis
  • salt & peppar
  • 250 g fetaost (gärna gotländsk)
  • Överbakad lammrostbiff
  • 50 g smör
  • 1 dl ramslök, eller andra örter som timjan, gräslök eller rosmarin
  • 1 1/2 dl pecorinoost, riven (parmesanost går också bra)
  • 1/2 dl ströbröd
  • 4 bitar lammrostbiff, ca 700 g
  • smör att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.