Peta ner några gula ärtor, sådana du kokar ärtsoppa av, vattna och. Klipp av (inte nedanför nedersta bladen, och de förgrenar sig och du kan klippa mer och fler
En bra basvara att ha är buljong. Â Då det finns en hel del salt och annat i färdiga buljonger, har jag gjort både grönsaks- och kycklingbuljong som jag fryst in
Jag har egentligen tre favoriter. Men tyvärr är produkterna i butiken ofta pastöriserade, har ganska lite variation av bakteriestammar och har en massa tillsatt socker, vilket gör att de inte är så hälsosamma som de skulle kunna vara
Både avokado och ägg har ju egenskapen att gegga till det om man rör om för mycket. Med USA-inspiration kvar i kroppen blev det en favoritsallad till middag
. Här kommer ett recept gammalt som gatan – perfekt till frukost eller som ett litet kvällssnack. Tyvärr tar det cirka tre dagar innan osten är klar, så vill du äta goda ostbollar till lördagsfrukost så får du börja på onsdagen
Egen majonäs hittar du på andra delar av denna bloggen, eller så köper du färdig. Har du en bit karré av vildsvin hemma (eller annan bit som passar för långkok
Dags för avkalkning. Tja, lite extra egen tid och ungarna i skolan. Stäng av och låt det verka i tio minuter, sedan låter du resten av vattnet rinna genom bryggaren
Jag har precis läst ut Agneta Sjödins senaste bok Avegen kraft och tycker att hon i boken verkligen får fram hur viktigt det är att inse att om man vill ha en förändring i sitt liv, t ex nå sina mål eller leva ett hälsosamt liv, så är det bara genom att använda sig av sin egen kraft som man kan lyckas med det
Sedan när det vara att fortsätta så, är den för söt så kan du blanda i vin, för syrlig så blanda i grädde och kan du inte riktigt sätta fingret på vad som saknas är det troligtvis lite avbuljongtärningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.