Här kommer ett recept på rabarbertriflemed ingefära. Jag hade ett ursprungsrecept, men krämen gjorde jag om lite grann och tillsatte lite mer sötma tillsammans med yoghurt som gjorde den lite tjockare
Fluff blir alltid bättre med bär, det blir mer substans och mer mättande med en större mängd, men det går även att göra utan bär om man vill göra tex med bara vaniljsmak
Vaniljfluff. Vaniljfluff. Bottna fyra (tog 8 små glögg-glas) glas med rårörda hallon, häll på ett lager havrefras, klicka på vaniljfluff och toppa med ytterligare fras
Servera pajen ljummen med en stor klick vaniljfluff till. Det är bara att ersätta den halva decilitern vetemjöl i receptet med en extra deciliter mandelmjöl eller en halv deciliter kokosmjöl
Stek pannkakorna i kokosolja på medellåg värme tills de fått en gyllene färg (du får lyfta lite försiktigt på pannkakan för att se om den är klar att vändas, men du lär även märka på ovansidan
Medvaniljfluff. att leka vidare med denna riktigt goda frukostkaka så jag säger tack igen till för. använda den i vaniljfluffen utan ni kan lika bra vara utan den ger bara en
Börja med plättarna. Skär ner halva mängden rabarber till rabarberkompotten i bitar och koka dem tillsammans med övriga ingredienser till en simmig konsistens
Servera med keso eller vaniljfluff. Nu ska jag aldeles straxt hoppa in i bilen och dra mig mot gymmet, benens tur idag, så vi får se hur det går med trappor och liknande i morgon, haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.