Lägg hallon och rabarber i en stor pajform. Servera pajen ljummen eller kall med vaniljvisp, vaniljsås eller glass 250 g margarin (ej smält). 250 g hallon (fryst eller färsk)
Servera smulpajen med glass, vaniljvisp eller vispad grädde. ) Vill man förbereda pajen i tid går det också jättebra, det enda jag brukar vänta med är att ringla över sirapen om jag vet att pajen ska stå ett tag i kylen innan den ska in i ugnen
Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg. Fördelen med att grilla är att man sitter ute och äter
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpajmed knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Vispa grädden och servera rabarberpajenmed vispad grädde. Tillsätt smöret och finfördela det till en smulig deg för hand med fingrarna, med en gaffel eller med elvisp
Det lät gott då det var ett täcke över rabarbern med mandelmjöl och smör. Som när jag på Alla hjärtans dag gjorde rabarberpaj i kärleksfulla portionsformar och googlade på recept och hittade ett som "råkade" vara LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.