Alltså det här med crumble, eller smuldeg. Jag fullkomligt älskar det. Muffins med smörstekta äpplen och smultäcke var lyckat, likaså dessa rabarbermuffins i megaformat
Receptet är från Tidningen Land som jag hittade hos min mamma i veckan som varit. Det blev lite extra lyx till eftermiddagens fika för de var jättegoda
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ägg och socker. Tillsätt smör och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, kanel och salt och vispa ner i smeten
Gött med en solig och fin ledig klämdag. Full aktivitet hela dagen. Sol och bad (tja. tårna iallafall) i eftermiddag i Kåsjön med vänner och i förmiddags lekte vi med andra lediga på vår gård
Hallonet är en knippe stenfrukter, bananen ett bär. Och rabarbern. En ört. Det är ingen ordning på allt och man fattar inte ett enda dugg, för att parafrasera Pippi Långstrump
Rabarbermuffins med vitchoklad och crunch. Hej på er. Har varit iväg på en efterlängtad resa men är nu tillbaka på hemmaplan och njuter av en ledig dag
Nu är jag tillbaka från semestern och sköna lata dagar. Dags för ett bra sommartips. Det här receptet utgår från ett recept från ett recept jag hittat på Dagens muffin
Med frysen full av rabarber från familjens rabarberodling, och vårpirr i hela magen. då är det svårt att låta bli att göra någonting roligt av de långa, ljuvligt rödgröna stjälkarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.