Rabarberconsommé med klassisk vit chokladmousse
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 375 g rabarber
  • 2 3/4 dl strösocker
  • 4 msk vatten
  • 1/2 vaniljstång
  • 100 g vit choklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 äggulor
  • 2 tsk florsocker
  • 1/2 lime, pressad saft
  • (ca 25 stycken)
  • 50 g smör
  • 50 g vit sirap
  • knappt 1 1/2 dl
  • vetemjöl, 85 g
  • 25 g mandel, finhackad
  • blandade färska bär
  • myntablad eller citronmeliss
  • florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.