Låt rabarbern sjuda tills den blir mjuk. Häll grädde och socker i en kastrull. rabarberkompott. Skär vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem och stången i kastrullen
Koka upp grädde och mjölk i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt socker och rör om tills det lösts upp. Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i gräddmjölken
Igår gjorde vi så himla god, lätt och billig mat. Visst är det härligt att göra mycket mat. När jag bodde hemma gjorde mamma alltid stora portioner så jag har nog fastnat i det lite
Lite kvar tills man kan plocka rabarber. Men jag har kvar i frysen. Härligt och kunna plocka rabarber och fixaiordning god rabarbersmuffins med vit choklad i
Blanda irabarbern och låt småputtra tillsrabarbern börjar mjukna. Blanda smör, mjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver i en skål och arbeta ihoptill en smuldeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.